cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Justin Bieber
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

04 januari 2019 door Jeffrey Schipper

Justin Bieber wil met nieuwe gezichtstattoo getuigen van Jezus

De Amerikaanse popzanger Justin Bieber heeft een nieuwe gezichtstattoo, waarin hij getuigt van zijn geloof, melden verschillende media. Boven zijn rechterwenkbrauw is het woord 'grace' getatoeëerd.

Tatoeëerder JonBoy (echte naam Jonathan Valena) deelde een foto van Justin Bieber op zijn Instagramaccount. JonBoy vindt het een eer om hieraan bij te dragen en vindt de religieuze tatoeages van Bieber van grote betekenis. "Ik word daardoor herinnerd aan wat mijn doel is in deze wereld." De zanger bezit inmiddels meer dan vijftig tatoeages. Een deel daarvan verwijst naar het christelijk geloof.

Zijn eerstelijk christelijke tatoeage ontstond in 2011, naar aanleiding van een Israëlreis met vader Jeremy Bieber. Die reis leidde tot een bijpassende tatoeage met de tekst 'Yeshua' (het Hebreeuwse woord voor Jezus). Een jaar later verscheen het klassieke beeld van Jezus op zijn linkerbeen. Regelmatig getuigt Bieber via social media van zijn geloof. "Ik probeer elke dag sterker op Jezus te gelijken," zei de zanger eerder in een interview.

Vorig jaar liet Bieber rondom Pasen weten dat dit feest niet gaat over een paashaas, maar over Jezus. "Pasen gaat niet over konijntjes. Het herinnert mij aan het feit dat Jezus voor mijn zonden is gestorven, opstond uit de dood en zo de dood heeft verslagen! Ik ben een kind van de allerhoogste God en Hij houdt van mij."


Justin Bieber
- Justin Bieber ontkent dat hij zich voorbereidt op een kerkelijke bediening: "Fake news"
- 'Justin Bieber bereidt zich voor op kerkelijke bediening'
- Nieuw lied Justin Bieber: "Wij geloven in God en Hij gelooft in ons"
- Justin Bieber en zijn vrouw laten zich dopen
- Hailey Bieber spreekt met Hillsong Channel over haar huwelijk met Justin Bieber en het geloof
Meer over Justin Bieber »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

A
Volgens mij: pure zinloze dwaasheid, die tatoeages.