cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
moderne wetenschap in de Bijbel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

01 februari 2018 door New Faith Network

Film Moderne Wetenschap in de Bijbel in première

De in 2017 verschenen documentaire 'Moderne wetenschap in de Bijbel', gebaseerd op het gelijknamige boek van drs. Ben Hobrink, beleeft op 1 februari de online première op New Faith Network.

New Faith Network is een online platform met inspirerende verhalen, preken, films en nog veel meer. Beleef, verdiep en deel je geloof is het motto van het platform. Dit maakt New Faith Network de ideale omgeving om de film 'Moderne wetenschap in de Bijbel' beschikbaar te stellen voor haar publiek.

In de docufilm, gemaakt door Aktefilm, wordt de vraag behandeld of de Bijbel ons in leven kan houden als de wetenschap er niet meer is. In de film komen meerdere deskundigen aan het woord die vanuit hun oogpunt de Bijbel analyseren. Met name de reinheidswetten uit het Oude Testament komen aan bod. Filmmaker Thomas van der Giessen heeft met meer dan 50 vrijwilligers samengewerkt op bijzondere locaties om het boek van drs. Ben Hobrink zo goed mogelijk te vertalen naar beeld. Thomas over de film: “Ik heb mensen ontmoet die ik anders nooit zou ontmoeten. Ik ben op plekken geweest waar ik normaal niet zou komen; een unieke ervaring die ik ook op de kijker wil overbrengen.”

New Faith Network biedt een podium aan Aktefilm om meer christenen te bereiken die ook bezig zijn met deze vraag of meer willen weten over dit onderwerp. Door de handen ineen te slaan met New Faith Network is de docufilm gemakkelijk online te streamen op een device naar keuze.

Bekijk de trailer en bezoek hier de website van New Faith Network:

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen