cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 november 2016 door Redactie

De familie van Billy Graham is in hun nopjes met Donald Trump

De familie van de wereldberoemde evangelist Billy Graham is in Amerika de meest invloedrijke christelijke familie van het land. Nu Donald Trump is verkozen tot president van de Verenigde Staten kunnen ze hun geluk niet op. Ook al is dat moeilijk te begrijpen voor veel Nederlande christenen die veelal van Trump walgen. 

Afgelopen week liet Franklin Graham, de meest invloedrijke leider van christelijk Amerika en zoon van Billy Graham die het werk van zijn vader voortzet, meerdere keren weten blij te zijn met Trump. 

Enkele uitspraken van Franklin Graham, de zoon van Billy Graham: 
"Terwijl de media nog eens op haar hoofd krabt en probeert te begrijpen wat er gebeurd is, geloof ik dat God afgelopen dinsdag heeft ingegrepen. Gods hand stopte de goddeloze, atheïstische, progressieve agenda om de controle over te nemen in dit land." 

"Donald Trump is a 'changed man'. Misschien gebruikt hij nog wel woorden als 'hell' of 'damn' maar ik vertrouw hem. Ik denk dat als hij iets zegt het echt meent. Als hij zegt dat hij iets gaat doen dan gaat hij het ook doen." 

"Trump is niet gepolijst, zoals vele politici. Hij is nogal ruig. Maar hij meent wat hij zegt. Mensen moeten begrijpen dat hij een zeer sterk persoon is, met een goede familie, geweldige kinderen. Hij zal waarschijnlijk leiding geven aan een van de beste regeringen sinds jaren." 

Kleindochter van Billy Graham, Anne: 
"Hillary Clinton heeft tijdens het presidentiële debat heel denigrerend gesproken over abortus. Je staat op een nationaal podium en verdedigt abortus. Dat is zo vulgair." 

Anne Graham Lotz, dochter van Billy Graham: 
"De uitslag van de verkiezingen zie ik als een enorme beweging van God en als antwoord op de vele gebeden. Ik daag u daarom nu uit om niet te stopen met bidden."

cvandaag Premium logo

Dit artikel is je cadeau gedaan door cvandaag Premium lid Nienke CIP.

Word ook lid

cvandaag Premium logo

Christenen die meer diepgang willen kiezen voor cvandaag Premium

Je las net een gratis cvandaag Premium artikel. Meld je aan en start je gratis maand.

Start je gratis maand

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen