cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 april 2016 door Jeffrey Schipper

Ds. Paul Visser bidt wekelijks bij Q-Music

Ds. Paul Visser kreeg bericht van Q-Music dj Wietze. Of hij op de seculiere radiozender een gebed wilde uitspreken. "Het was voor mij geen vraag. Het was een antwoord. Boven bidden en denken," schrijft de predikant uit Amsterdam in zijn column voor de Nieuwe Koers.

"Hier werd middenin een ‘onmogelijke’ wereld een ‘grote en krachtige deur’ geopend: bidden, de corebusiness van een dominee, ten aanhoren van zo’n slordige achthonderdduizend mensen van allerlei slag die daar niet op zitten te wachten – hoe verbazingwekkend en verrassend wil je het krijgen?" Later kreeg Visser de vraag of hij elke maandagochtend om kwart voor zeven wil beginnen met een gebed bij Q-Music.

"Intussen ben ik al weken lang op maandag vroeg uit de veren om tussen de songs door kort en krachtig te bidden voor zaken die ons allen raken. Wat mij betreft gaat het op zijn minst door tot Pinksteren."

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen