cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Onderweg.nu
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

09 februari 2023 door Tim

Naar God toegaan geeft een ommekeer in mijn worsteling met homoseksuele gevoelens

Tijdens mijn jeugdjaren zijn we verschillende keren verhuisd. Op school werd ik gepest. Ik was een gemakkelijk doelwit, doordat ik een gevoelige jongen was en niet van me af beet. Bovendien sprak ik geen dialect zoals de andere kinderen. Daardoor viel ik op en was ik anders. Dat pesten heeft me gevormd, of beter: vervormd. Ik werd een verlegen jongen en voelde me een buitenstaander, ik hoorde niet bij de groep. Ik trok me daardoor terug in mezelf. Het heeft nog jarenlang doorgewerkt, tot in mijn arbeidzame leven. Ik ging uit van de negatieve gedachte dat ik er niet bij hoorde, dat mensen mij niet leuk en niet de moeite waard vonden.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Mooi en eerlijk getuigenis van Tim! Hieruit blijkt weer dat homofilie vaak een psychologische achtergrond heeft, i.c. gebrek aan bevestiging door de vader. Maar wat mooi dat ware bevrijding en herstel gegeven wordt door de bevestiging van de hemelse Vader.

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify