cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Jos Strengholt
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

09 juni 2022 door Jos Strengholt

Veel christenen worden in hun kerken stelselmatig gevoed met wantrouwen

Justitie maakt zich serieus zorgen om christelijke complotdenkers, sinds enkele leden van de zogenaamde Bodegravengroep met geweld tegen sommige ambtenaren en politici dreigden in verband met coronabesluiten. In de kringen van die Bodegravengroep, waarin veel evangelische en reformatorische christenen participeren, is complotdenken de norm.

‘Er is een actief pedonetwerk van satanisten, de wereld wordt klaargemaakt voor een eenheidsstaat, er komt een derde wereldoorlog, het World Economic Forum is de grote boosdoener, en we staan aan de rand van de afgrond, dus moet worden ingegrepen.’ Zo ongeveer klinkt het refrein van deze ‘denkers.’

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Jos Strengholt
- Een pijnlijke waarheid over de oorlog in Oekraïne
- 'Alleen de Heere kan vrede geven': een christelijke dooddoener waar ik niks mee kan
- Zeven redenen waarom Jezus geen vegetariër was
- Stammen Arabieren van Ismaël af?
- Ons opgeheven vingertje richting China: een christelijke opdracht?
Meer over Jos Strengholt »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

En wantrouwen is terecht in een wereld waarin de satan rondgaat aks een briesende leeuw. We hebben de wapenrusting van God écht nodig. Teveel mensen worden in slaap gesust. Valse gerustheid. Er is een (eind)strijd gaande. SRM is een realiteit. Baybasin zit onschuldig vast. De overheid is gebleken oneerlijk, keer op keer. Weet dan dat in de laatste tijden.... Ontwaakt gij die slaapt.