cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
piet van midden
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

12 maart 2021 door Piet van Midden

Wat 'Gewoon. Bloot' en een dronken Noach tot christenen te zeggen hebben

Ik zou van het programma ‘Gewoon. Bloot’ waarschijnlijk niet gehoord hebben, ware het niet dat Kees van der Staaij er op voorhand lawaai over maakte en Daniël van Deutekom zelfs een handtekeningenactie tegen het programma startte. Tja, en dan ben ik nieuwsgierig genoeg om meer te willen weten.

Ik ga in elk geval geen handtekening zetten. De kans is groot dat ik ‘Gewoon. Bloot’ nooit zal zien. Pas na een uur of tien ’s avonds daal ik de trap af en zap nog wat langs de programma’s, waarvan de makers vaak volstrekt ten onrechte denken dat de kijker er belangstelling voor heeft. Er kwam wel eens een Engels programma langs met allemaal blote mensen die elkaar keurden op seksuele aantrekkelijkheid. Ik dacht steeds: ‘Trek alsjeblieft je broek weer aan.’

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Piet van Midden
- Wat zou Jezus vandaag de dag in Oekraïne gedaan hebben?
- Lees maar, er staat niet wat er staat
- Bij mij geen plaats voor de herberg deze Kerst
- Door corona is het mogelijk om de Hebreeuwse Bijbel beter te begrijpen
- Een EU-commissaris is met gevaarlijke onzin bezig
Meer over Piet van Midden »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

E
Waarom ik wél getekend heb, is niet omdat het op tv is op zich; daar is inderdaad al decennia lang van alles te zien wat ik niet hoef te zien, ook aan kinderprogramma's. Wat ik anders vind aan dit programma, is dat het doelbewust kinderen confronteert met naakte volwassenen. Dat vind ik heel ongezond.