cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Carla
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

Auteur: Patrick Simons

Bert en Carla werden vervloekt door een satanist (totdat God een wonder deed)

Wonderen gebeuren. Ook vandaag nog. Carla Kwakkel maakte het tijdens haar leven talloze malen mee, in het groot en in het klein. In het boek Wonderen Verhalen vertelt ze over haar bijzondere leven waarbij ze samen met haar man Bert altijd heeft geprobeerd om naar God te luisteren. Hij leidde hen van de Amsterdamse Wallen naar het Afrikaanse Namibië. In Amsterdam maakten ze tal van bijzondere dingen mee. Zoals een satanist die kwam om hen te vervloeken maar uiteindelijk de weg naar God vond. Tegenover CIP.nl vertelt ze over hun bijzondere periode in Amsterdam. “Op plaatsen waar het zo duister is, wordt het licht alleen maar feller.”

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Levensverhalen
- De vrouw van Jan-Kees pleegde zelfmoord: "Haar uitvaart was op de geboortedag van onze overleden dochter"
- Jan-Kees organiseerde een dankdienst voor de genezing van zijn dochter: "Een week later kregen we dramatisch nieuws"
- Ds. A. Kort: "De Heere sprak tot mij in een voetbalstadion"
- Het bekeringswonder van Urker koster Luut: "Ik walgde als ik een psalm hoorde en wilde niets met Jezus te maken hebben"
- Paul Blokhuis verloor zijn dochter: "Hoe kan het dat een kind van 18 ermee stopt en iemand van 93 moet wachten op de dood?"
Meer over Levensverhalen »

Klik hier voor meer informatie over 'Wonderen Verhalen'

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

K
"Zouden kerkmensen ook nu nog zo reageren als bijvoorbeeld een transgender de kerk binnen zou komen? " Reken maar van wel. Met pijn in mijn hart lees op op deze site in de reacties koude veroordelingen van iedereen die niet hetroseksueel is. En dat brengt mij op een gedachte: in de tijd van Jezus waren de Farizeeën de gevestigde religieuze orde. Wie zijn de farizeeërs in onze tijd? Wie zijn de mensen die zich verheven voelen omdat zij niet zo zijn als die mensen buiten?