cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Ex-stripper
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

20 december 2022 door Patrick Goede

Ex-stripper deelt schokkend getuigenis: "Toen ik een atheïstische tattoo liet zetten zag ik de hel"

"Ik was in Adelaide om een grote atheïstische tatoo op mijn bil te laten zetten, het was een tattoo om God belachelijk mee te maken", vertelt ex-stripper Amelia in een opmerkelijke getuigenisvideo van Deliverance Down Under

"Het was praktisch gezien een tattoo die zei: 'Haha, God bestaat lekker niet', in de vorm van een astronaut", zegt Amelia. Ze vertelt even daarvoor hoe ze verslaafd was geraakt aan drugs en materialistische zaken. Dit begon toen ze als stripper was gaan werken en daar veel geld mee verdiende. "Er waren mannen die je wilde gebruiken en daarom wilde je niets liever dan hen gebruiken. Ik gaf ze veel cocaïne zodat ze met een lege bankrekening naar huis zouden terugkeren."

Amelia vertelt dat ze in die tijd erg arrogant en hooghartig was richting God, ze had niets met Hem, geloofde niet en was van plan om haar beide billen te laten tattoëren met godslasterlijke tattoo's. Totdat Hij ingreep. "Opeens verstijfde mijn complete lichaam daar op de tattooeerders tafel. Ik kon mij niet bewegen, ik kon niet praten, ik kon niet eens met mijn ogen knipperen. Op het volgende moment bevond ik mij in de hel die voor mij bestemd was."

Dimensie
Ze vervolgt: "God liet mij zien waar ik heen zou gaan als ik mijn leven niet zou veranderen, als ik mijn leven niet aan Hem zou overgeven. Er was daar geen notie van tijd, het is erg lastig te beschrijven. Mensen zeggen weleens dat ik het mezelf in mijn hoofd gehaald heb, maar ik werd echt naar een andere dimensie gebracht. Ik was daar aanwezig."

Op een gegeven moment wordt ze losgelaten uit de hel en bevindt ze zich weer op de tattooeerders tafel. "Ik raakte in paniek en probeerde mij te realiseren wat er gebeurd was. Je menselijke geest kan niet bevatten wat er daar in de hel gebeurd. Ik ging rechtop zitten en ze hadden al een ambulance gebeld omdat ze dachten dat ik een beroerte had gekregen. Maar ik wilde graag naar buiten en mocht daar op een stoel gaan zitten."

Liefde
Terwijl ze daar zit verstijfd haar lichaam plotseling opnieuw. "Ik kon niets. Een zachte stem in mijn geest zei op dat moment: 'Atheïst zei je? Je denkt dat je alles weet maar Ik zal het je laten zien.' Een moment later bevond ik mij in een grote tunnel en ging ik ongelofelijk snel langs allerlei sterren. Aan het einde ervan was er een groot licht. Ik zweefde daar, een overweldigend gevoel van liefde overspoelde mij. Maar opeens keerde ik weer terug."

Ze probeert het in de weken daarna aan haar vrienden te vertellen maar die verklaren haar voor gek. "Maar ik wist wat ik had meegemaakt en ik wilde mij daaraan vasthouden. Ik besloot te verhuizen naar Queensland omdat ik veel van mijn oude leven niet meer terughoefde. Toen ik op een gegeven moment naar Adelaide terugreed sprak ik met God."

Ze vertelt Hem over haar vrienden die haar niet geloven en vraagt Hem zichzelf te laten zien omdat ze anders gek wordt. "Ik schreeuwde zoveel dat ik bijna mijn stem verloor. Plotseling deed Hij dat ook. De radio in mijn auto veranderde plotseling van zender en begon een oorverdovend geluid te maken. Het was het luidste wat ik ooit gehoord had. In mijn hoofd stelde ik Hem een soort van retorische vragen als: 'Zijn drugs verkeerd?' en opeens hield dan het harde geluid op. Totdat ik over die vraag had nagedacht en hardop een antwoord had geformuleerd waarvan ik dacht dat het Gods wil was. Precies op dat moment knalde het geluid van de radio dan weer aan."

In de liedjes op de zenders die uit haar speakers knallen zitten nummers met inzichtvolle boodschappen die telkens tot haar komen. Dit gaat zo een tijdje door en Amelia begint keihard te huilen. "Ik begon God te danken en te zeggen dat Hij echt was."

Op verschillende manieren toont God vervolgens aan Amelia dat Hij echt is en dat Hij om haar geeft. Beluister het bijzondere getuigenis van Amelia in onderstaande video:

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

M
Opvallend dat er na 5 dagen nog geen enkele reactie op dit getuigenis is op deze website.

Aangezien de Bijbel niets zegt over hel zoals deze in het christendom geleerd wordt, vind ik het lastig dit verhaal te geloven. Toch houd ik het voor mogelijk dat God aansluit bij het menselijk denken om Zijn doel te bereiken, namelijk haar tot inkeer te brengen.