cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
microchip arm - coronapas
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

21 december 2021 door Redactie

Implanteren chip voor coronapas Zweden leidt tot speculaties over 'teken van het beest'

Steeds meer Zweedse inwoners hebben hun coronapas altijd bij de hand. Zij hebben een microchip in hun hand of arm laten zetten om hun toegangsbewijs mee te laten scannen. Het is de bedoeling dat de microchip ook als contactloos betaalmiddel of bijvoorbeeld vervoersbewijs kan worden gebruikt in de toekomst. Sommige christenen speculeren volgens de Christian Post naar aanleiding van dit nieuws over mogelijke overeenkomsten van de microchip heeft met 'het teken van het beest' uit de eindtijd in het Bijbelboek Openbaring.

De Zweedse regering kondigde op 1 december aan dat het vaccinatiepaspoort verplicht wordt voor elke bijeenkomst met 100 of meer bezoekers. Mogelijk heeft dit ook effect op de kerkdiensten. In een video is te zien hoe iemand van het Stockholmse bedrijf Epicenter de microchip aanbrengt bij mensen. In de microchip kan allerlei data worden opgeslagen via je telefoon of tablet. Het verbindt draadloos met apparaten in de omgeving. "Implantaten zijn als technologische ontwikkeling erg divers in te zetten", aldus Epicenters woordvoerder Hannes Sjoblad. "Op dit moment is het erg handig om je coronapas altijd bij te hand te hebben."

Het is niet voor het eerst dat mensen een microchip laten implanteren. De technologie wordt al sinds 2014 gebruikt. Het gebruik van de microchip voor een toegangsbewijs tijdens de coronapandemie, is echter waar veel christenen hun vraagtekens bij zetten. Zij leggen de link met Openbaring 13:17-18. Hier staat: "En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd, en het maakt dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij die dat merkteken heeft, of de naam van het beest of het getal van zijn naam."


Corona
- Evangelist Sieberen overleed bijna aan corona: "God heeft Zijn onbeschrijflijke grootheid laten zien"
- Christelijke partijleiders in debat kritisch op coronabeleid: "Coronapas zo snel mogelijk van tafel"
- Nieuw advies voor kerken: Meer bezoekers mogelijk bij erediensten
- Hoe christenen reageren op de harde lockdown vanwege omikron
- Pastor Sebastiaan van Wessem: "Het stigmatiseren van ongevaccineerden moet stoppen"
Meer over Corona »

Steun onze berichtgeving!

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

De inleidende zin is misleidend!

"Epicenter's chips are reportedly not for sale yet". Kortom, het is een zorgelijke ontwikkeling, maar nog geen realiteit.

Waakzaam blijven is nodig, maar blijf wél bij de feiten. Er is al genoeg onnodige angst!