cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Andries Knevel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

16 september 2021 door Jeffrey Schipper

Andries Knevel stoort zich aan "gedram" van D66 - CIP Podcast

"D66 wil een wet doordrammen waar in de samenleving en door deskundigen heel anders over wordt gedacht. Dat baart mij zorgen", stelt Andries Knevel. In de rubriek 'ergernis van de week' legt de EO-presentator zich uit waarom hij de opstelling van D66, als het gaat om de Voltooid Leven-wet, niet begrijpt.

"D66 is lovend over een wet waar veel artsen, verpleegkundigen, de Belgische voorman van de psychiaters, de commissie Schnabel (D66'er, red.) kritisch over zijn. In het veld is er dus veel verzet tegenover deze wet. En desondanks zie ik bij D66, gesteund door individuen uit andere partijen, een ongelofelijk gedram op dit onderwerp omdat men zich wil profileren als progressief-liberaal. Dan denk ik: luister naar de werkers op het veld, de commissie-Schnabel en ga bij dit onderwerp niet als een olifant door de porseleinkast."

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

K
Het is enkel en alleen Kaag die haar plekje in de geschiedenis wil vereeuwigen door een wet te introduceren die wereldwijd nergens voor komt.