cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
BNNVARA/Wessel de Groot
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

24 januari 2023 door Redactie

Tim Hofman beschuldigt pro-life christenen van racisme, homofobie en seksisme

Televisiepresentator Tim Hofman, werkzaam voor de publieke omroep BNNVARA, heeft op social media hard uitgehaald naar christenen die zich uitspraken tegen abortus naar aanleiding van het verhaal van zijn vriendin Lize Korpershoek. Hofman insinueerde onder meer dat dezelfde christenen racistisch, homofoob en seksistisch zijn.

Directe aanleiding was het verhaal van presentator en documentairemaker Lize Korpershoek, de vriendin van Hofman. Zij schreef in het tijdschrift Flair uitgebreid over de abortus die ze tien jaar geleden onderging. Het bewuste tijdschrift geeft aan vaker verhalen te gaan delen over dit onderwerp: ‘Flair vindt dat het tijd is om het taboe op abortus te doorbreken en verhalen hierover te delen. Want elk verhaal telt.’ Korpershoek vertelt gedetailleerd over haar abortus. Niet alleen wat er allemaal gebeurde, maar ook hoe ze zich voelde en hoe haar omgeving ermee omging.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

K
Boosheid is een emotie om de eigen angsten letterlijk te overschreeuwen. Tim Hofman doet heel erg boos, maar hij is heel erg bang.