cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Martin Boogaard
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

08 april 2022 door Lisette van Dalen

Martin overleefde een gebroken rug en twee zelfmoordpogingen (en nu is hij zendeling)

Martin Boogaard (52) brak zijn rug en raakte depressief door de pijn en eenzaamheid. Maar God liet hem niet los en liet zijn onvoorwaardelijke zorg zien. In het vertrouwen op die zorg vertrokken Martin en zijn vrouw Esther vorige week naar Polen om daar Gods boodschap door te geven.

"Waar we volgende week slapen, weten we niet." De toekomst ziet er nog onzeker uit voor Martin en Esther Boogaard. Het plan om naar Polen te gaan lag er al een jaar maar de ontwikkelingen in Oekraïne zetten de reis in een heel ander daglicht. "We zouden retraites gaan opzetten voor zendelingen die er even tussenuit moeten, maar het gebouw dat we zouden gebruiken zit nu vol met vluchtelingen."

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

K
Dit soort verhalen zijn eigenlijk zoveel waardevoller dan alle discussies over heikele onderwerpen als vrouw in het ambt en de plek van homoseksuelen en transgenders. Door de grote woorden die wordt gebruikt en de ego's die zichzelf opblazen, is van de werking van de Heilige Geest weinig zichtbaar. Maar juist de mislukkelingen die zichzelf al hebben afgeschreven, die kan Jezus goed gebruiken.