cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Justin Bieber
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

09 maart 2023 door Patrick Goede

Justin Bieber deelt bij opening wereldtournee persoonlijk getuigenis: "Ik blijf tekortschieten"

Popartiest Justin Bieber is zijn wereldtournee begonnen met een prachtige video waarin hij op de liefde van Jezus wijst. Een groot applaus en gejuich van jonge meisjes klinkt uit de zaal wanneer hij zegt: "Ik geloof dat God de controle heeft en dat Hij houdt van mij zoals ik ben. Ik hou mij vast aan Jezus, de zondeloze, die zijn leven gaf."

Ook deelt de popartiest iets van zijn persoonlijke worstelingen. "Soms kan het moeilijk zijn om de wonderen en schoonheid om mij heen te zien. Omdat ik zo verblind wordt door de problemen die zich voor mij afspelen. Of omdat angst en schaamte mij belemmeren. Op andere momenten word ik verblind door jalozie en onzekerheid. Ik probeer beter te worden maar blijf tekortschieten. Ik probeer sterker te worden maar ben toch zwak op sommige dagen." Dan verwijst hij naar Gods controle waardoor hij heeft kunnen loslaten.

Op advies van de dokter heeft Bieber inmiddels voor onbepaalde tijd zijn tournee geannuleerd, al trad hij afgelopen weekend opeens weer op. De zanger zou dit jaar ook drie concerten geven in Nederland. Bieber kampt met fysieke en mentale problemen als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt. Hierdoor is onder meer een deel van zijn gezicht tijdelijk verlamd geweest.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door BEAM (EO) (@eobeam)

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify