cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
ds. P. D. J. Buijs
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 januari 2023 door Jeffrey Schipper

CGK Urk hoopt op komst ds. P. D. J. Buijs

De christelijke gereformeerde Maranathakerk in Urk hoopt op de komst van ds. P. D. J. Buijs (foto). In de Maranathakerk is één van de predikantsplaatsen vacant in verband met het emeritaat van ds. H. Korving.

In de zoektocht naar een nieuwe predikant is de christelijke gereformeerde kerk (CGK) in Alphen aan den Rijn uitgekomen bij ds. W. J. van Gent uit Ouderkerk aan den Amstel en ds. W. L. van der Staaij (Scheveningen). Op 1 februari brengen gemeenteleden hun stem uit op één van de twee.

Ds. R. Kelder denkt de komende weken na over een mogelijk vertrek uit de gereformeerde kerk (vrijgemaakt) in Amersfoort. De predikant heeft een beroep van de Ontmoetingskerk in Ede-Noord ontvangen. Deze gemeente is vacant omdat ds. H. S. van Emmen vorig jaar vertrok naar Leens.

De Nederlands gereformeerde kerk in Maassluis ziet ds. P. G. Sinia graag komen. De predikant uit Ede kan daar aan de slag als opvolger van ds. I. Maaswinkel, die zich aansloot bij de snelgroeiende evangelische kerk Mozaiek in Rotterdam.

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen