cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
relatie
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

23 november 2022 door Redactie

Hoe houden we onze relatie goed? Daniëlle Koudijs, Jan Hol en Nicole Bolweg in gesprek

Samen met Groot Nieuws Radio heeft Pro Life podcastseries gemaakt over het huwelijk. In een serie van 5 weken hoor je hier op Cvandaag hoe je op een leuke manier aan je relatie kunt werken. Iedere relatie is het waard om aandacht aan te geven. Of het nu je 1e relatie is of een nieuwe relatie waarbij je een samengesteld gezin vormt.

Je hoort in deze aflevering Daniëlle Koudijs (Power to the Mama's), Jan Hol (betrokken bij Marriage Week) en Nicole Bolweg (communicatieadviseur Pro Life) over wat je zelf kunt doen om je relatie goed te houden. En hoe je op een leuke manier aan de slag kan met een relatiechallenge en gesprekskaartjes.

Met programma Zorgen voor elkaar helpt Pro Life u goed voor uzelf en elkaar te zorgen. Pro Life: 'Wij delen informatie, (boeken)tips, podcastseries, werkboekjes en relatiekaartjes om samen te werken aan een sterke relatie. Voor stellen die kort of lange tijd bij elkaar zijn. En voor stellen die een samengesteld gezin vormen. Of te maken hebben met psychische problemen binnen hun relatie. Waarom we dit doen? Omdat de Bijbel ons aanmoedigt om anderen te helpen. En omdat een sterke relatie een positieve invloed heeft op uw gezondheid, levenskracht en levenssituatie. Wetenschappelijk onderzoek bewijst dit.’

Wil jij ook op een leuke manier aan je relatie werken? Meld je dan nu aan het voor nieuwe online programma dat in januari begint. Of vraag kostenloos de nieuwe gesprekskaartjes aan. Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen