cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Jesse van Melle
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

25 juli 2022 door Redactie

Terugluisteren: Jesse van Melle over zijn strijd tegen onrecht en gebrokenheid

Jesse van Melle was tiener toen er voor het eerst een pleegbroertje in zijn huis kwam. In totaal brachten zijn ouders zo’n honderd kinderen groot in hun gezinshuis. Steeds zag hij zijn ouders zich meer inzetten voor kwetsbare kinderen. Ook zijn eigen leven staat nu in het teken van strijden tegen onrecht en gebrokenheid in de wereld, zo vertelt hij in gesprek met Groot Nieuws Radio.

Ook zijn eigen leven kent gebrokenheid. Een aantal jaar geleden gooide een scheiding zijn wereld overhoop. In de periode van pijn, angst en afwijzing, dacht Jesse dat hij niet geschikt was als teamleider van de Muskathlon. Toen hij dit aan een vriend vertelde, zei hij dat Jesse juist nu voor het eerst echt geschikt is: “Alleen een gebroken hart kan een gebroken wereld heel maken. Als je zelf door het lijden van het leven heen gaat en dat kunt omarmen, dan heb je echt iets om over te preken.”

Beluister het volledige gesprek:

Neem een kijkje op de site van Groot Nieuws Radio

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen