cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Ex which Beth Eckcert
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

28 augustus 2017 door Hendriëlle de Groot

Ex-heks waarschuwt voor de satanische gevaren van yoga

Een ex-heks heeft de geestelijke gevaren van yoga ter discussie gesteld. Yoga is een meditatieve oefening waaraan miljoenen mensen over de hele wereld deelnemen. Het wordt gezien als onschuldig. Maar zijn er ook duistere ondertonen aan deze oefening?

“Ik weet dat er een grote controverse is rondom yoga”, zegt Beth Eckert. “Als je naar yoga kijkt, lijkt het een geweldige manier om gezond te worden en lichaam, geest op één lijn te brengen. Mensen houden er absoluut van.” Maar ze waarschuwt christenen voor de occulte elementen van deze oefening.

“Het kanaliseren van energie is een eeuwenoude occulte praktijk. Demonen gebruiken energie als een van de manieren om zich te verplaatsen. Ze gebruiken deze energieverplaatsing om zich van de ene persoon naar de ander te verplaatsen en van object naar object. Het is een vorm van hekserij, geen manier om iemand in contact te brengen met de Geest van God,” schrijft ze. “Zelfs meditatie is een vorm van energieverplaatsing. Zo probeer je je energie te verplaatsen in een bepaalde richting, door een patroon of proces, om daar iets mee te bereiken. Dat is hekserij.”

Als je deze oosterse spirituele praktijken beoefent, sluit je jezelf volgens Beth Eckert aan bij ‘het koninkrijk van de duisternis’. ‘Je nodigt het demonische uit in je wezen en in je leven. Het kan grote schade veroorzaken in je psychische leven en je spirituele wezen.”


Yoga
- Yoga en de Heilige Geest staan lijnrecht tegenover elkaar
- Yoga, kan dat eigenlijk wel als christen? Wilkin van de Kamp geeft antwoord
- Is het verkeerd om deel te nemen aan yoga?
- "Yoga lokt je weg van God"
- Pastor waarschuwt tegen yoga: "Het opent je leven voor demonische krachten"
Meer over Yoga »

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen