cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

13 april 2015 door Shehera Vega Sánchez

Otto de Bruijne lag 51 dagen in coma

Otto De Bruijne heeft 51 dagen in coma gelegen. De nacht voordat hij uit coma raakte hoorde hij een stem uit de hemel en zag zijn bed omringt met engelen. "Er kwamen twee verpleegkundigen binnen. De één zegt: 'ik wil hier eigenlijk weg, ik vind het hier niet prettig'. De andere bleef en zei 'ik blijf, want het gaat om de eer van Jezus’. Op dat moment zag ik vier engelen op de hoeken van mijn bed(…). Toen kwam er een stem van boven (…) die zei: 'jouw geest is veilig bij God'. That’s all."

Een opmerkelijk portret van een man die we kennen als kunstenaar, begenadigd schrijver, spreker en televisiemaker. Maar ook een man die voor de poorten van de hel is weg geraapt. In dit gesprek heeft Jan van den Bosch een bijzonder openhartig gesprek met Otto over zijn veelbewogen leven en over het wonder dat hij nog in leven is. 

 

Wijze levenslessen
Geloofshelden is een serie bij Family7 dat gepresenteerd wordt door Jan van den Bosch. Jan nodigt gasten uit die hij beschouwt als helden in het geloof in Jezus Christus. Benieuwd naar de andere gasten? Ga dan www.family7.nl

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen