cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Mart-Jan van der Maas
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

25 juli 2022 door Mart-Jan van der Maas

Welke rol speelt het volgen van Jezus in het maken van je vakantieplannen? 5 ideeën

De zomer komt eraan - heb je je slippers al klaarstaan? Misschien zie je uit naar de zonnige dagen op het strand of juist een backpack-trektocht naar de bergen. Gaaf, want vakantie is iets dat we allemaal nodig hebben. Meer ruimte om te denken, stil te zijn, anderen te ontmoeten. Te bidden. Reflecteren en nieuwe plannen maken. Welke plek geef jij discipelschap deze zomer(vakantie)? En welke rol speelt het in het maken van je (vakantie)plannen? Vijf ideeën om je op weg te helpen.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Als ik, in overleg met God, vakantieplannen maak, is het eerste wat ik doe in de plaats, waarheen ik weet dat God mij leidt : zoeken naar een kerk waarheen ik in het weekend kan gaan (op zaterdag en/of op zondag). Dan zoek ik in de buurt van die kerk een hotel of appartement. Want ik vind het heerlijk om lopend, liefst onder klokgelui, naar Gods huis te gaan. Een dienst met mooie liederen en een Woord van God maakt voor mij de vakantie tot een feest. Ook de andere dagen zoek ik altijd naar sporen van God - in de geschiedenis en in het heden.