cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Samuel Boujadi
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

17 augustus 2021 door Redactie

Vrienden organiseren laatste zoekactie naar vermiste evangelist en sturen brandbrief naar ministerie van Buitenlandse Zaken

Vrienden van de vermiste evangelist Samuël Boujadi zijn bezig een laatste grote zoekactie te organiseren. Dat lieten ze afgelopen weekeinde weten door middel van een videoboodschap op Facebook. Boujadi verdween anderhalve maand geleden tijdens het zwemmen in het Italiaanse kratermeer van Bracciano. Ondanks meerdere zoekacties is zijn lichaam nog steeds niet gevonden.

”Voor nu is de zoekactie naar Samuël even stilgelegd”, vertelt een van zijn vrienden in de video. ”Maar we zijn druk bezig met het voorbereiden van een nieuwe finale-zoekactie. Dit zal de laatste zoekactie zijn, maar deze is groter dan we ooit hebben aangepakt.” Een andere vriend van Samuël vult aan: ”We zijn nu anderhalve maand bezig. Het meer is gigantisch groot, het is 8 bij 8 kilometer. We hebben ontzettend veel gezocht al. Er was een moment dat we een team van twintig man hadden en we hebben allerlei professionele organisaties erbij betrokken. Denk aan lokale brandweer en lokale politie, maar ook professionele organisaties uit Nederland zijn gekomen om te helpen.”

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen