cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Chris Snoep
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

17 februari 2023 door Redactie

Terugluisteren: Chris Snoep wil gevangenen echte vrijheid geven

Van mensen achter de tralies krijgen, naar hen vertellen over de vrijheid in Jezus. Chris Snoep, oprichter van Freedom for Free, maakte een radicale verandering mee. Hij vertelde hierover bij Groot Nieuws Radio.

Vorig jaar bracht Chris de kerstdagen door op Bonaire. Met kerststollen en de boodschap van het evangelie, bezocht hij daar de gevangenen. Hij heeft daar soms twintig minuten en soms anderhalf uur de tijd om met gevangenen door te brengen. Die tijd besteedt hij om het Evangelie te delen: “Eerst gaan we met elkaar zingen, dan bidden we het Onze Vader, daarna gaan we ‘oldschool’ prediken.”

Tijdens het gebed zag Chris iets bijzonders gebeuren bij de gevangenen: “Dit zijn hele grote jongens in de onderwereld. Moet je kijken hoe ze bidden: vol overgave, minutenlang, hardop hun zonden belijden. Roepend naar God om hulp en om een verandering voor hun toekomst.”

Beluister het volledige gesprek en neem een kijkje op de site van Groot Nieuws Radio:

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify