cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

22 november 2022 door Redactie

Mannenkoor Urker Zangers geeft Kerstconcert in Lelystad

Op vrijdagavond 16 december 2022 geeft mannenkoor Urker Zangers een Kerstconcert in Kerkcentrum 'Lichtbron' aan de Pauwenburg in Lelystad. Onder de bezielende leiding van dirigent Jacob Schenk wordt het een sfeervolle en heerlijke muzikale avond die u uiteraard niet mag missen! In de 54-jarige koorhistorie bracht dit Urker mannenkoor een drietal kerstalbums uit. De bekende Urker musicus Schenk, die hier inmiddels 22 jaar de muzikale scepter zwaait, kan dus putten uit veel en veelzijdig repertoire. Maar er wordt ook nieuw materiaal ten gehore gebracht. Naast koorzang is er ook ruimte voor samenzang.

Het markante Verschueren-/Steendamorgel wordt deze avond bespeeld door de enthousiaste Katwijkse organist Hugo van der Meij en de vleugel door de bekende Zeister pianist Wouter Harbers. Beide begeleiders zijn muzikale alleskunners en zullen naast het begeleiden van de koor- en samenzang ook enkele instrumentale intermezzo’s verzorgen, onder andere met Jacob Schenk, die deze avond ook de panfluit zal bespelen.

• Aanvang: 20.00 uur
• Locatie: Kerkcentrum 'Lichtbron'
• Adres: Pauwenburg 170, Lelystad

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen