cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Adventskalender Mercy Ships
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 november 2022 door Mercy Ships

Adventskalender Mercy Ships: 24 dagen vol inspiratie, bezinning en inkijkjes

Voor de aankomende decembermaand lanceert Mercy Ships iets nieuws: de Mercy Ships Adventskalender. 24 dagen boordevol inspiratie, bezinning en bijzondere inkijkjes in het werk aan boord van de schepen. Een echte must-have voor iedereen die de missie van Mercy Ships een warm hart toedraagt.

De kalender heeft zowel een fysiek als een digitaal component: deelnemers ontvangen vooraf thuis een lekkere verrassing, samen met een kraskaart die elke dag toegang geeft tot nieuwe inhoud. Dit sluit aan op de e-mail die dagelijks in de inbox belandt, met zowel ontspannende verhalen en puzzels als bezinnende adventsgedachtes.

Deelnemers mogen rekenen op exclusieve inkijkjes van bemanning, patiënten en het leven aan boord van de Africa Mercy en Global Mercy. Onder andere met het Dagboek van een vrijwilliger, hoe Kerst wordt gevierd aan boord en De Grote Mercy Ships Quiz. Ook is er elke week een prijsvraag met kans op een leuke Mercy Ships prijs.

Meedoen?
Tel samen met Mercy Ships af tot Kerst en meld je gratis aan voor de Adventskalender! Doe dit uiterlijk 24 november zodat je op tijd het Adventskalender-pakketje in huis hebt. Ga naar mercyships.nl/advent en schrijf je nu in

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen