cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Uitgeverij De Banier
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 juli 2022 door Redactie

Bunyanstichting en De Banier slaan handen ineen rond verkoop boeken

Uitgeverij De Banier in Apeldoorn gaat vanaf 1 augustus 2022 boeken verkopen voor de Bunyanstichting in Barneveld. Beide partijen hebben hiervoor een overeenkomst getekend.

Het gaat allereerst om een proefperiode van ongeveer een jaar. Reden voor deze samenwerking is niet alleen de continuïteit van de Bunyanstichting in de toekomst. Ook hoopt de stichting met al haar uitgaven nog beter zichtbaar te zijn in de boekhandels die uitgeverij De Banier bedient. De samenwerking is in wezen niet geheel nieuw. Jaren geleden werkten beide partijen ook al intensief met elkaar samen.

Dhr. A. van Braak, oprichter van de Bunyanstichting, is blij met de stap: "Deze hernieuwde samenwerking wordt op deze manier concreet zichtbaar. En daar zijn we heel blij mee, omdat onze boeken nu door De Banier bij de boekhandels onder de aandacht worden gebracht."

Ook uitgever Evert Barten is positief over deze ontwikkeling. "De boeken die de Bunyanstichting uitgeeft, passen inhoudelijk goed bij ons. Onze vertegenwoordiger zal ze dan ook met volle overtuiging kunnen aanbieden."

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen