cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Piet en Wagega en gezin
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

SAMEN MET MAF

 

Piloot Piet Muilwijk (MAF) vertelt het bijzondere kerstverhaal van Wagegea: "Ik bad om een wonder"

Piloot Piet Muilwijk vloog afgelopen kerst vanwege drie levens die aan een zijden draadje hingen in de jungle van Papoea-Nieuw-Guinea. Hij vertelt tijdens een bijzondere kerstvertelling over het schitterende werk dat MAF mag doen. "Het is een verhaal over angst, gevaar en doorzettingsvermogen."

Met 130 vliegtuigen vliegt MAF dankzij giften wereldwijd hulp en het Evangelie naar moeilijk bereikbare gebieden. In december wordt uw gift verdubbeld! Elke euro is twee euro waard.

Ergens diep verborgen in Papoea-Nieuw-Guinea baant een groep mensen zich een weg door de ondoordringbare jungle. Het is pikdonker. Met scherpe machetes ploeteren ze voort. Ze hebben ruimte nodig, want op hun schouders dragen ze een zelfgebouwde brancard met daarop een vrouw, haar naam is Wagegea. Ze heeft net twee kinderen op de wereld gezet, Heron en Lakis. Maar ze is ernstig ziek.

Wanneer de mannen eindelijk bij de dichtstbijzijnde hulppost komen blijken ze haar daar niet te kunnen helpen. Ze moet naar een ziekenhuis vervoerd worden dat te voet op zeven dagen reisafstand ligt. De tijd dringt want niet alleen Wagegea loopt gevaar, ook de levens van haar twee jonge babies staan onder grote druk nu ze hen geen borstvoeding kan geven. 

Leven en dood
Omgeven door jungle, zonder wegen en vervoer is er maar één oplossing voor deze noodsituatie. MAF moet in actie komen! Zal Piet Muilwijk op tijd zijn om Wagegea en haar zoons naar het ziekenhuis te brengen? Gaan ze het redden? Kom erachter en duik in het verhaal door hieronder het kerstverhaal van Piet en Wagegea te luisteren.

Verhalen zoals deze maakt u mogelijk door uw steun en gebed vanuit Nederland. Dank u wel! Wist u dat alle giften aan MAF in december door een ondernemer worden verdubbeld? En dat wel tot € 400.000. Doet u mee aan deze actie en laat ons dubbel zoveel vliegen? Doe mee via: maf.nl/verdubbel!