cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
thor
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 juli 2022 door Redactie

Christelijke groepering in verzet tegen nieuwe Marvel-film

Een christelijke groepering in de Verenigde Staten, de One Million Moms (OMM), is in verzet gekomen tegen de nieuwe Marvel film Thor: Love and Thunder. Men heeft zelfs campagnes gelanceerd om mensen tegen de film te waarschuwen. Volgens de groepering worden gezinnen door de film ‘openlijk geïndoctrineerd met de LHBTI-agenda’.

De groepering wil ouders vooraf waarschuwen voor de film omdat deze volgens hen volstaat met LHBTI-thema’s: ‘Er zijn talloze pogingen gedaan door de entertainmentindustrie om gezinnen eerst stiekem en nu zelfs openlijk te indoctrineren met LHBTI-propaganda’, laat de organisatie weten. ‘Ook Marvel heeft besloten politiek correct te zijn in plaats van ervoor te zorgen dat hun films gezinsvriendelijk blijven. Wij vinden dat Marvel zich moet focussen op vermaak en niet met het propaganderen van een dergelijke agenda.’

Daarom roept de organisatie mensen op om de informatie te delen met vrienden en ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de inhoud van de film, voordat ze hun kinderen ernaar toe laten gaan. Volgens OMM wil de producent de LHBTI-levensstijl normaliseren. Men heeft dan ook een petitie geopend, die inmiddels al duizenden malen is ondertekend.

In de nieuwe Marvel-film Thor: Love and Thunder zijn verschillende LHBTI-thema’s opgenomen. Een buitenaards personage is homoseksueel en heeft twee vaders. Ook komt er een biseksuele godin voor in de film en wil een van de personages aangesproken worden met een genderneutrale naam.

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen