cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Near East Ministry
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 januari 2022 door Near East Ministry

Nieuwe directeur Near East Ministry: Wouter van de Fliert

Na een periode van intensief bidden en zoeken is Near East Ministry dankbaar dat men per 1 januari 2022 een nieuwe directeur aanstelt: Wouter van de Fliert. Wouter volgt Piet Jonkers op die bijna vier jaar directeur van de Near East Ministry was en nu met pensioen gaat.

Piet Jonkers heeft er, samen met het team, voor gezorgd dat er een nieuwe basis gelegd werd. De missie van de NEM is opnieuw geformuleerd, de financiële situatie is verstevigd en er is een belangrijke start gemaakt met het onderhoud van het terrein en de gebouwen. Ook hebben ze, ondanks de bemoeilijkende corona-omstandigheden, nieuwe veldwerkers mogen uitzenden naar het Midden-Oosten. NEM is blij dat Piet voorlopig zijn taken als teamleider Midden-Oosten zal blijven voortzetten.

Wouter van de Fliert is een man die leeft vanuit het geloof in Jezus. Hij heeft liefde voor Israël en de Arabische volken en kent het Midden-Oosten goed. Als zendingsarts en later ook als arts voor Defensie heeft hij gewerkt in verschillende delen van de wereld, waaronder ook in het Midden-Oosten. “Ons hart en liefde ligt bij de nakomelingen van Abraham, de Joden en de Arabieren”, aldus Van de Fliert.

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

L
Heel hartelijk welkom Wouter en Margo van der Fliert. Jullie foto die wij zagen, waarop jullie samen een oprechte EENHEID uitstralen, zegent ons en geeft vertrouwen. Wij getrouwde mannen, redden het niet zonder de vrouw die de Here ons heeft gegeven.

Wij staan biddend om jullie heen. Luc en Ineke de Vries.