cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Elizabeth Tabish en Jordan Walker Ross
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

25 januari 2023 door Patrick Goede

In gesprek met acteurs van populaire Jezus-serie 'The Chosen': "Mensen zijn hongerig naar authentieke verhalen over Jezus"

“Meerdere acteurs stonden op een kruispunt in hun leven of waren de wanhoop nabij. Op dat moment kwam precies deze serie op hun pad.” Acteurs Elizabeth Tabish en Jordan Walker Ross spelen in het derde seizoen van hitserie ‘The Chosen’ belangrijke rollen als Maria Magdalena en Jakobus. Cvandaag sprak met hen tijdens een door de EO georganiseerde persdag. De christelijke omroep heeft de serie uitgebracht op NPO Plus en de acteurs waren niet te beroerd om naar Nederland te komen voor een promotietour.

De setting waarin we de acteurs spreken oogt erg professioneel en heeft een licht Hollywood-gehalte. Het interview wordt met meerdere camera’s opgenomen en er is een strakke regie. We krijgen namelijk te horen dat we maximaal twaalf minuten hebben en dat wanneer er een “ongepaste vraag” gesteld wordt, de perschef van The Chosen onmiddellijk zal ingrijpen met de woorden “next question”. Een serie die inmiddels wereldwijd al meer dan 400 miljoen keer bekeken is, gaat dan ook niet over één nacht ijs.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

L
Ik vond het wel een goede vraag of ze als acteurs samen bidden op de filmset.