cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Kees van der Staaij for president
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

18 februari 2021 door Patrick Goede

Is Kees van der Staaij de ideale premier van ons land?

Moet Kees van der Staaij de nieuwe minister-president worden? CIP vroeg het mensen op straat in Veenendaal, Driebergen en Utrecht. Want wordt het niet eens tijd dat de lijsttrekker van de Staatkundig Gereformeerde Partij een kans krijgt als premier? Ook deze week kwam de degelijkheid van Kees van der Staaij weer bovendrijven. Toch blijken de meningen behoorlijk verdeeld!

Een man in Veenendaal die beaamt fan te zijn van Kees van der Staaij kiest uiteindelijk toch voor Gert-Jan Segers. "Gert-Jan Segers daar heb ik meer gevoel bij dan bij Kees van der Staaij." Een andere man in Driebergen vindt dat het tijd wordt voor een vrouw aan het bewind. "Sigrid Kaag is een hele goede. Ik zou zeggen dat zij echt minister-president moet worden."

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

J
Zou heel goed zijn voor dit land om Kees van der Staaij als premier te krijgen. Maar ... wat zou hij het moeilijk krijgen als pro life premier en ook nog als premier die tegen vaccinatiedwang is. Tegenwerking, zwartmaken, doodsbedreigingen... Verdrietig genoeg is dat het NL zonder God. Veel openlijke vijandschap!

Maar wie weet ... de wonderen zijn de wereld nog niet uit.