cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Yvonne von dem Bussche
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

13 september 2022 door Nienke Alblas

Yvonne deelt bijzondere geloofservaring: "Ik ontving een briefje uit de hemel"

Middenin de ochtendspits viel het oog van Yvonne von dem Bussche (44) op een boek dat op de stationstrap lag in haar woonplaats Nijmegen. Ze pakte het op en trof een persoonlijke boodschap aan in de flap. "Er zijn momenten dat je weet: Dit komt van God. Dit was zo'n moment", vertelt Yvonne. “Ik ontving een briefje uit de hemel.”

Het boek dat ze vond raakte haar zo diep dat ze geïnspireerd raakte en werkte aan het boek Zeven keer overwinning. Daarin deelt ze eye-openers voor vrouwen uit het leven van Jozef. De boodschap in de flap van het gevonden boek, Van de Droom naar de Troon door Arno van der Knaap, was bijzonder. Er stond: "Je hoeft niets te geloven, niets te beloven, het is een uitgestoken hand naar jou, een glimlach, balsem voor je ziel, troost en een schop onder je kont." Het boek gaat onder anderen over Jozef. "Ik zag dat mijn worstelingen heel erg overeenkwamen met de worstelingen van Jozef." Thema's zoals dromen, Gods leiding in moeilijkheden en vergeving raakten Yvonne. Tot op de dag van vandaag is Yvonne nog op zoek naar de persoon die het boekje op de stationstrap in Nijmegen achterliet.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen
Klik hier om het boek boek 'Zeven keer overwinning' te bestellen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

J
Immanuel God met ons

En God was met Jozef

Zo is God ook met ons

Halleluja