cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Twee zonen van Hilly raakten aan de drugs
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

15 oktober 2018 door Ronald Koops

Twee zonen van Hilly raakten aan de drugs: ‘Ik heb veel verdriet gehad, maar God is trouw’

Het is kwart over vijf in de ochtend en nog donker. Het geluid van de deurbel klinkt luid in de stille nacht. Slaapdronken stommelt Hilly uit bed, loopt naar beneden en doet open. Ze schrikt als ze twee agenten ziet in uniform. ‘We willen graag dat u meegaat. Uw zoon ligt in het ziekenhuis en u moet afscheid van hem nemen.’ 

‘Onze zoon Geert begon met het gebruiken van drugs toen hij een jaar of 18 was. Al eerder was hij met alcohol begonnen. Ik had nog nooit met drugs te maken gehad en had in het begin ook niets door, hoewel er achteraf wel “signalen” waren. Spullen verdwenen, waardevolle dingen raakten zoek. Spaarpotjes werden opengebroken. Toen dacht ik voor het eerst: wat gebeurt hier en wie doet dit? Al snel verdacht ik mijn zoon Geert. Ik wist zeker dat zijn oudere broer en zus dit niet deden, en Marije en Jelmer waren nog te jong. Maar toen ik Geert erop aansprak, ontkende hij natuurlijk alles. Op een zeker moment was het zo duidelijk! Maar hij bleef ontkennen. 

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

L
Bizonder verhaal!

Een Echt gelovige vrouw!!Een Voorbeeld!!