cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Ichtuskerk
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

09 mei 2022 door Redactie

Alblasserdam in rouw gedompeld: dodelijke slachtoffers herdacht in kerkdienst

Alblasserdam is in rouw. Vorige week zaaide een schutter dood en verderf op een zorgboerderij in het dorp. Daarbij kwamen een 16-jarige meisje en een 34-jarige vrouw om het leven. Daarnaast raakten er twee mensen zwaargewond. Los daarvan kwamen twee jonge vrouwen uit het dorp eind vorige week om bij een verkeersongeluk. Het zorgde zondag voor een indrukwekkende dienst in de Ichtuskerk van het christelijke dorp.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

A
Het is verschrikkelijk triest wat er afgelopen vrijdag in Alblasserdam gebeurd is. Alleen vrees ik dat het hier niet bij zal blijven. De GGZ is zo kapot bezuinigd, dat mensen die een crisisopname nodig hebben, op een wachtlijst komen te staan. Dit zijn mensen die een gevaar zijn voor zichzelf en een ander. Deze mensen moeten 24 uur per dag in de gaten gehouden worden en dringend hulp krijgen. Dat gebeurd niet. De tijd dat ze moeten wachten worden ze aan hun lot overgelaten. In die periode kunnen ze verschrikkelijke dingen aanrichten.