cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Richard Groenenboom
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 november 2022 door Jeffrey Schipper

Vindt er een geestelijke opwekking plaats in Iran? Richard Groenenboom antwoordt

‘Iraniërs keren islam de rug toe’; ‘grote opwekking in Iran’; en ‘honderden nieuwe bekeerlingen in Iran’. Deze berichten verschenen de afgelopen jaren via Cvandaag. Kunnen we echt spreken van een opwekking? En wat heeft dit te zeggen tot christenen in Nederland die in eigen land naar een geestelijke herleving smachten? In de Cvandaag podcast gaat SDOK-woordvoerder Richard Groenenboom hier dieper op in naar aanleiding van zijn recente ontmoetingen met Iraanse christenen.

“Het valt mij op dat Iraniërs open staan voor de boodschap van het evangelie”, maakt Richard duidelijk. “Dat is één van de redenen dat de Heilige Geest in het land op een krachtige manier werkt. We kunnen er niet omheen: in Iran komen veel mensen tot geloof. Er is een enorme honger naar waarheid.” In de podcast deelt Richard ook een bijzonder getuigenis, dat diepe indruk op hem maakte. “Ik dacht even dat ik onderdeel uitmaakte van de kerk uit het Bijbelboek Handelingen.”

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

W
Voor wie een positief aandeel wil hebben in het werk van de Heilige Geest in Iran wijs ik op de site van TransformIran, de stichting die tot voor kort 222 ministries heette.

Op de website kun je lezen over steunverlening aan christenen in Iran, discipelschapstraining, uitzenden van christelijke programma’s in het farsi en meer.Gebed voor de nijpende situatie in Iran is dringend gevraagd.

Ook financiële steun is meer dan welkom.