cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
CRS
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

05 februari 2019 door CRS

CRS gaat voorzien in stookhout en voedselpakketten in Oost-Europa

Begin februari reizen vier personen voor CRS (stichting Christian Roma Support) af naar Oost-Europa om een video en foto’s te maken van de projecten. Ook worden gezinnen met sponsorgeld voorzien van de eerste levensbehoefte voor deze winter, door stookhout kleding en voedselpakketten te verzorgen in de Romadorpen. Verder wordt er geïnvenstariseerd of er nog andere hulp nodig is, zoals medische hulp of het aanschaffen een kachel.

De foto’s en videobeelden worden de komende jaren gebruikt voor de website van CRS en voor presentaties in kerken en scholen. Het belangrijkste doel blijft om sponsors te vinden die een Roma kind financieel wil adopteren en zo het hele gezin ondersteunt, want nog steeds sterven er kinderen door gebrek aan stookhout, voedsel en betere huisvesting.

Het blijft onze opdracht om te delen met hen die honger hebben en we mogen ons niet onttrekken aan deze zorg, maakt de Bijbel duidelijk in Jesaja 58:7. Ook moeten we volgens Spreuken 31:8-9 opkomen voor de mensen die niet mee tellen en niet gehoord worden.

Het mooie van deze “kleine stichting” is dat er meerdere keren per jaar door verschillende medewerkers van CRS de projecten worden bezocht.
Dit om te zien of ook het geld op de juiste plek aankomt en om de projectmedewerkers te bemoedigen.

Klik hier voor meer informatie over het werk van CRS.

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen