cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
ds. W. F. 't Hart
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

27 juli 2022 door Jeffrey Schipper

Ds. W. F. 't Hart aanvaardt beroep hersteld hervormd Zwartebroek-Terschuur

De hersteld hervormde gemeente in Zwartebroek-Terschuur verwelkomt binnenkort een nieuwe predikant: ds. W. F. 't Hart (foto). De dominee uit Tholen werd vier jaar geleden voor het eerst als predikant bevestigd. Zwartebroek-Terschuur was vacant in verband met het vertrek van ds. S. T. Lagendijk naar Goes.

't Hart bedankt voor beroepen uit Ederveen en Scherpenzeel. In Ederveen zoekt de kerkenraad van de hersteld hervormden naar een opvolger voor de vorig jaar naar Poederoijen-Loevestein ds. P. D. van den Boogaard. In Scherpenzeel zoekt men een gemeentepredikant (50 %) nadat ds. W. J. van den Brink in 2019 verhuisde naar Stellendam.

C. A. van den Brink heeft een beroep van de hersteld hervormde gemeente in Melissant ontvangen. Daar zag men ds. G. T. van Appeldoorn vorig jaar naar Loon op Zand vertrekken. De kandidaat heeft momenteel ook een beroep uit Oosterwolde in overweging.

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen