cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Jan Pool
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

26 september 2022 door Redactie

Videoboodschap Jan Pool: "Een crisis haalt het beste en slechtste in mensen naar boven"

"Een crisis brengt dingen aan het licht. Een crisis onthult mooie en minder mooie dingen. Een crisis doet het beste en het slechtste in mensen naar boven komen," zegt Jan Pool in een nieuwe videoboodschap.

"Wat komt er uit jouw hart als je onder druk staat? Welke emoties komen er in jou naar boven in een crisis? Angst, bezorgdheid, boosheid, ondankbaarheid, gemopper, geklaag? Of juist, vrede, rust en vertrouwen in God?"

Jan neemt je in deze video mee in een moment waarin de discipelen te maken krijgen met een flinke crisis. Een moment waarin Jezus zichzelf openbaart als IK BEN.

Abonneer je op de YouTube-pagina van Jan Pool

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Het spijt me, maar ik vind het toch wel erg te kort om alleen maar tegen mensen te zeggen, die nu in zeer grote financiële moelijkheden (komen te) zitten en eigenlijk al krap bij kas waren in normale omstandigheden, zoals bijv. bijstand moeders met kinderen: "zie op Jezus".

In het N.T. verkochten de christenen hun bezittingen om elkaar te helpen in datgene wat een ieder nodig had. Ook vertelt Jezus over een barmhartige Samaritaan, die daadwerkelijke hulp bood. Da's wel andere koek!!!