cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
biden
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 december 2020 door Redactie

Joe Biden in zetel onderweg naar Witte Huis

De meerderheid van de kiesmannen in de Verenigde Staten heeft zich achter Joe Biden geschaard. 306 van de in totaal 538 kiesmannen schaarde zich achter Biden. Daarmee kan het presidentschap hem niet meer ontgaan. De huidige president Trump blijft onverminderd doorgaan met beschuldigingen van fraude.

Officieel is het nog steeds niet. De uitslag van de verkiezingen is namelijk pas echt officieel als het Congres deze accepteert. Dat gebeurt op 6 januari komend jaar. Twee weken later, op 20 januari, zal Joe Biden worden aangesteld als de nieuwe president van de Verenigde Staten. Zoals verwacht behaalde hij ook een meerderheid in kiesmannen.

Trump houdt zich ondertussen nog steeds veelvuldig bezig met de fraude die in zijn ogen gepleegd is. Hij stelt dat de verkiezingen oneerlijk zijn verlopen. Daarvoor hebben hij en zijn team inmiddels meer dan 50 rechtszaken aangespannen. Tijdens geen van die rechtszaken kwam voldoende bewijs voor fraude boven water.


Amerikaanse verkiezingen
- Christelijk congreslid stemde voor én tegen Trump als president: "De waarheid is de waarheid"
- Voorganger die Joe Biden inzegent: "Hij zal als president Gods hart zoeken"
- Franklin Graham vergelijkt keuze Republikeinen voor afzetten van Trump met verraad Judas
- Deze christelijke leiders blijven ook na bestorming Capitool Trump steunen
- Tijs van den Brink deelt verbazing na nieuw bezoek aan christelijke Trump-stemmers
Meer over Amerikaanse verkiezingen »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

J
Ik ben bang dat het onder Biden nog erger wordt.Vrede Israël met veel Arabische landen, ambassade naar jerusalem, veel gedaan voor de zwarte bevolking en voor de Latino’s, Geen oorlogen gevoerd. Geen regime change.. Voor Corona heel veel banen erbij. De Nederlandse regering ontkende ook Corona, weet u nog.? Dus

niet zomaar wat roeptoeteren graag en u niet de msm en andere media napraten.