cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
jezus 2020
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

25 augustus 2020 door Nienke Alblas

Opmerkelijk verkiezingsbord in de VS: Jezus 2020

Hij is niet verkiesbaar bij de Amerikaanse verkiezingen in november, maar toch plaatsen meer dan 5.000 Amerikanen een bord met de tekst 'Jezus 2020' erop in hun voortuin. Christian News sprak met de organisatoren van de 'Jezuscampagne'. Zij hopen dat mensen niet alleen nadenken over hun keuze voor de Amerikaanse president, maar dat voorbijgangers na zullen denken over wie er regeert in hun leven.

Uiteraard is Jezus niet verkiesbaar in de Amerikaanse verkiezingen, maar de organisatoren van de actie willen een bepaald punt duidelijk maken. "Mensen hebben Jezus nodig in deze tijd", ligt organisator Joyce Hubbard toe. "Hij is de enige op wie we kunnen rekenen. Zijn belofte staat vast. Hij is al overwinnaar."

Het bordt met 'Jezus 2020' lijkt op een bord van een verkiezingscampagne voor Jezus Christus. Rond de Amerikaanse verkiezingen steken veel stemmers hun politieke voorkeur niet onder stoelen of banken. Zoals in Nederland posters achter het raam worden gehangen voor voorbijgangers, plaatsen Amerikanen borden in het gras van hun voortuin om hun stem kenbaar te maken.


Amerikaanse verkiezingen
- Christelijk congreslid stemde voor én tegen Trump als president: "De waarheid is de waarheid"
- Voorganger die Joe Biden inzegent: "Hij zal als president Gods hart zoeken"
- Franklin Graham vergelijkt keuze Republikeinen voor afzetten van Trump met verraad Judas
- Deze christelijke leiders blijven ook na bestorming Capitool Trump steunen
- Tijs van den Brink deelt verbazing na nieuw bezoek aan christelijke Trump-stemmers
Meer over Amerikaanse verkiezingen »

Lees het volledige artikel

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

P
Jezus 2020 in je verkiezingscampagne is zondemeer het mooiste, maar laat je dan leiden door Zijn Geest, wat zou Jezus doen in beslissingen die we dan maken. Door onze zonden zijn we niet in staat door vallen van de duivel