cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Abraham Hamilton III
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

02 september 2020 door Redactie

Zwarte voorganger stelt dat BLM aan occulte praktijken doet

"De Black Lives Matter beweging roept dode geesten op. Raad eens hoe de Bijbel dat noemt? Hekserij", stelt Abraham Hamilton III. De zwarte voorganger zet de spirituele activiteiten van de Black Lives Matter (BLM) beweging uiteen. De Christian Post doet verslag van het betoog over de 'hekserij'.

Hamilton quote één van de leiders van de BLM-beweging. "Ze zegt zelf: 'Ik wil dat je radicaal bent van geest. Dit is geen beweging voor sociale gerechtigheid, het is een spirituele beweging.'"

Volgens Hamilton is de BLM-beweging een groep 'getrainde marxisten'. Hamilton stelt dat de BLM beweging de Bolsjewiekse revolutie nabootst in een Amerikaanse context. Marxisten praktiseren de theorie van communist Karl Marx. Dit geeft BLM-leider Patrisse Cullors zelf toe in een audio-opname die Hamilton afspeelt.

De spirituele activiteiten die de BLM beweging zelf aanhaalt zijn volgens Hamilton zorgwekkend en te herleiden richting hekserij en New Age. Zo speelt de voorganger een audiofragment af waarin BLM leider Abdullah praat over de paranormale activiteiten waar ze zich mee bezig houdt. "We zijn erg intiem verbonden met de geesten die we regelmatig aanroepen", stelt zij. "Ieder van hen heeft een eigen persoonlijkheid. Ik lach heel veel met Wakiesha. Ik kende haar niet toen haar geest nog in een lichaam zat. Ik ken haar door het werk dat ik doe." De genoemde Wakeisha werd dood was een afro-Amerikaanse vrouw die dood in haar gevangeniscel werd gevonden in 2016.

Een kreet die veel geuit wordt door de BLM-beweging tijdens de protesten is 'say her name' (zeg haar naam, red.). Hamilton meldt dat Abudullah en anderen geloven dat de namen die ze roepen goddelijke voorouders aanroepen. "Ze roepen dode geesten op" aldus Hamilton. “Een van de kenmerken van deze religieuze praktijk is voorouderverering. Raad eens hoe de Bijbel dat noemt? Hekserij."

"We moeten alles bekijken en beoordelen vanuit het Woord van God", stelt Hamilton tot slot. "We hebben geen organisatie nodig om ons te vertellen wat liefde is." Hij waarschuwt kerken de BLM-beweging niet te omarmen, wegens de spirituele activiteiten die er volgens hem achter schuilgaan. 

Klik hier om een video te bekijken waarin wordt uitgelegd hoe 'socialisme' een 'vies woord' is geworden in de mond van veel Amerikanen.


Racisme
- Waarom Black Lives Matter een gevaarlijke anti-christelijke beweging is
- Arjen ten Brinke zwijgt niet langer over racisme: "De kerk heeft geen schone handen"
- Waarom een christelijke zwarte vrouw zich verzet tegen Black Lives Matter
- Theoloog juicht deze video over Zwarte Piet en racisme toe
- Gilbert Thera open over racisme: "Als ik het zwembad inging, ging iedereen het zwembad uit"
Meer over Racisme »

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

P
Dit bericht laat het ware BLM zien de verleidelijke en boosaardige praktijken geïnspireerd door de satan die deze beweging de mensheid nog meer in verdeeldheid brengen weg van God weg van de liefde en in alles ontvreemd wat God met de mens voorheeft.