cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Bevelyn Beatty
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 augustus 2020 door Charisma Magazine | Dirk van Genderen

Waarom een christelijke zwarte vrouw zich verzet tegen Black Lives Matter

Bevelyn Beatty, een 29-jarige zwarte vrouw, die in 2013 tot geloof kwam in de Heere Jezus, wordt door sommigen een ‘christelijke gangster’ genoemd. Met haar daden zoekt ze soms de grenzen op, in de ogen van sommige medechristenen gaat ze er soms overheen. Afgelopen maand werd ze korte tijd gearresteerd toen ze in New York zwarte verf gebruikte op straat om de tekst ‘Black Lives Matter’ onleesbaar te maken.

Daarbij riep ze: ‘Niet Black Lives Matter (BLM), maar Jesus Matter. Keer je niet tegen de politie, de politie heeft onze hulp nodig. Zie niet lijdzaam toe dat ons land wordt verwoest, kom in actie.’
Ze werd alweer snel vrijgelaten. Op haar T-shirt draagt ze de tekst ‘Jesus Matter’. Het is haar verlangen dat Amerika ontwaakt en terugkeert tot God.

Trojaans paard
Waarom keert deze Afrikaans-Amerikaanse vrouw zich tegen de Black Lives Matter beweging? Volgens haar is BLM een Trojaans paard met een kwade antichristelijke agenda. Ze somt drie redenen op waarom ze hoopt dat niet nog meer Amerikanen in de val van BLM trappen.

1. BLM is tegen het traditionele zwarte gezin met één vader en één moeder en met name keren ze zich tegen zwarte mannen. Black Lives Matter is namelijk opgericht door drie vrouwen, van wie er twee queer zijn. Queer is een parapluterm voor onder andere homoseksualiteit en/of travestie. De term is meestal bedoeld om zich af te zetten tegen de standaard heteronorm. Eén van de doelen van BLM is het afschaffen van het traditionele gezin.

Bevelyn Beatty waarschuwt dat één van de drie oprichters van BLM, Patrisse Cullors, er openlijk voor uitkomt dat ze een marxist is. Ze is getraind in de marxistisch-leninistische ideologie door Eric Mann, de oprichter van de terroristische organisatie ‘Weather Underground’. Deze groep heeft als doel het Amerikaanse imperialisme te vernietigen en de vorming van een communistische samenleving.

2. Nog nooit heeft BLM zich gekeerd tegen abortus en zal dat ook niet doen. De enige focus is de ene zwarte man, George Floyd, die werd gedood door een blanke politieagent. In 2019 kwamen er dertien zwarte mannen om door geweld van blanke agenten, terwijl er in datzelfde jaar duizenden zwarte baby’s werden gedood in abortusklinieken. Maar daar spreekt BLM niet over. Abortus is de nummer 1 doodsoorzaak van zwarte mensen, percentagewijs tot drie keer vaker dan bij blanken.

3. Black Lives Matter keert zich nooit tegen geweld tussen zwarten onderling, alleen tegen geweld van blanken tegen zwarten. Een groot deel van de zwarte doden vindt plaats door zwarte mensen, in een stad als Chicago maar liefst 85 procent. De politie zou juist meer fondsen moeten krijgen om hun werk te doen, in plaats van minder, zoals BLM wil, aldus Bevelyn Beatty.

Bovenstaand artikel verscheen via Charisma Magazine in de nieuwsbrief van Dirk van Genderen.


Racisme
- Waarom Black Lives Matter een gevaarlijke anti-christelijke beweging is
- Arjen ten Brinke zwijgt niet langer over racisme: "De kerk heeft geen schone handen"
- Theoloog juicht deze video over Zwarte Piet en racisme toe
- Gilbert Thera open over racisme: "Als ik het zwembad inging, ging iedereen het zwembad uit"
- Volgens Rocco Rausch houdt Black Lives Matter iedere christen een spiegel voor
Meer over Racisme »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Het is zeker een duistere organisatie. Ze hitsen mensen op tot grote haat. Ze hebben ook al bijbels verbrand. Als het zo door gaat wordt het in Amerika een grote puinhoop.