cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Megan Danielle
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

04 mei 2023 door Patrick Goede

Megan met christelijke nummers naar laatste 10 American Idol: "Jij vertelt iedereen over je geloof"

Megan Danielle heeft een prachtige, karakteristieke stem. Ze vertelde bij haar auditie voor Idols dat haar onlangs overleden opa haar verteld had dat ze niet langer in bars en clubs moest zingen, maar dat ze haar stem voor God moest gaan gebruiken. Tijdens haar eerste optreden zong ze dan ook Lauren Daigle's 'You Say' en de zangeres verraste haar door mee te zingen tijdens de auditie.

Megan zong recentelijk ook de nieuwste single van Lauren Daigle in de show, een prachtig christelijk nummer over God die ons in Zijn handen houdt. Ze zit inmiddels bij de laatste 10 kandidaten van het programma en afgelopen weekend vertolkte ze in de liveshows het christelijke nummer Go Rest High On That Mountain van Vince Gill.

Jurylid Luke Bryan had het nummer voor haar uitgekozen. Hij vond haar optreden prachtig en gaf haar een compliment: "Wat ik zo leuk vind aan jou, is dat je nooit bang bent om iedereen over je geloof te vertellen. Toen ik aan dit nummer dacht, vond ik dat ik geen betere zou kunnen kiezen." 

Juryleden Lionel Richie en Katy Perry beamen dat. "Dit nummer is van boven zo bepaald", zei Perry over het optreden, daarmee ook verwijzend naar Megan's overleden opa.

Bekijk de beide optredens hieronder!


Muziek
- Ontroerend: Psalm 42 met een solo van Flore tijdens Zingen in de Zomer 2022 op Urk
- Kippenvel: Prachtige Paasversie van Leonard Cohen's Hallelujah door de zusjes Star
- Vader en dochter zingen 'Daar is kracht in het bloed' op schitterende wijze
- Ontroerend Oekraïens aanbiddingslied raakt het hart: "Ik weet dat U onze gebeden hoort"
- Schitterend: Urker duo van visserskoor Crescendo zingt Psalm 72 en 122
Meer over Muziek »

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen