cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
trump
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

04 oktober 2020 door Redactie

Het weekend van Trump: massaal gebed, steunbetuigingen en een videoboodschap

Het lijkt beter te gaan met de Amerikaanse president Donald Trump. Niet lang nadat bekend werd dat hij besmet was met het coronavirus, werd de president overgebracht naar het Walter Reed-ziekenhuis in Bathesda. Inmiddels gaat het beter en verscheen er zelfs een videoboodschap van de president. Daarin bedankte hij de medische staf van het ziekenhuis: “De therapieën zijn een wonder van God.” Daarmee lijken de massale gebeden van mensen buiten het ziekenhuis verhoord. 

Nadat de president volgens verschillende bronnen in het Witte Huis al zuurstof toegediend kreeg, werd hij vrijdag uit voorzorg overgebracht naar het ziekenhuis. In de videoboodschap, die via zijn twitteraccount de wereld in werd gestuurd, vertelt hij dat dit was op advies van zijn artsen. Het alternatief was volledig geïsoleerd in het Witte Huis verblijven. Dat was voor de president geen optie, zo vertelt hij. “We moeten onze problemen tegemoet treden en niet afwachten.”

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Corona
- Kerken krijgen nieuwe coronahandreiking: 'Haal een vaccin, booster of herhaalprik'
- Evangelist Sieberen overleed bijna aan corona: "God heeft Zijn onbeschrijflijke grootheid laten zien"
- Christelijke partijleiders in debat kritisch op coronabeleid: "Coronapas zo snel mogelijk van tafel"
- Nieuw advies voor kerken: Meer bezoekers mogelijk bij erediensten
- Hoe christenen reageren op de harde lockdown vanwege omikron
Meer over Corona »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

G
Trump heeft naar eigen zeggen een goede behandeling gehad tegen Covid19. Die behandeling zal ongetwijfeld gekost hebben.

Nu ben ik enorm benieuwd wat hij er voor gaat doen zodat alle Amerikanen - ook de armen - net als hij een goede / adequate behandeling tegen Covid19 kunnen krijgen. Mij staat voor ogen dat hij, juist voor de armen, het weinige dat er was heeft weggenomen om de rijken verder te verrijken......