cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Warren American idol
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

29 maart 2023 door Patrick Goede

Christelijke zanger (23) raakt juryleden Lionel Ritchie en Katy Perry bij American Idol!

Een zanger uit South Carolina verbaasde de juryleden van 'American Idol' deze week met zijn krachtige vertolking van het nummer 'To the Table'. Een lied van de christelijke singer-songwriter Zach Williams.

Warren Peay, 23, zong de ballad over zonden en verdriet, voor de bekende juryleden Lionel Richie, Katy Perry en Luke Bryan. Hij ontlokte bijzondere reacties van het panel. "Er is een Heiland en Hij roept je", zong de reparateur en aanbiddingsleider. "Leg al je kaarten bij Hem op tafel."

Na het optreden noemde Katy Perry de zanger 'een christelijke Chris Stapelton'. "Je bent authentiek", zei ze tegen de zanger.

Wat Ritchie betreft, bood de zanger iets onderscheidends aan het publiek aan, waarmee hij onderstreepte hoe ontroerd hij en zijn collega-juryleden waren door de vertolking. "Ik zeg je, hij is sterk - en hij komt bij de beste tien van dit programma."

Bekijk in onderstaande video het optreden van Warren Peay, dat inmiddels al bijna een miljoen keer is bekeken.

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

J
Chris Stapleton, of wie hij ook achterna-komt..hij, en God dus bij de beste tien..tjonge, dat moet meeste mensen, leraren en sport trainers.misschien uitgezonderd wel lukken