cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
doop oudere vrouw video
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

01 februari 2023 door Patrick Goede

Oudere Joodse vrouw (77) met Parkinson laat zich dopen: "Jezus wint altijd"

Een oudere vrouw (77) genaamd Susan die lijdt aan de ziekte van Parkinson, heeft zich ondanks haar slechte fysieke gezondheid laten dopen. Een video van deze heugelijke gebeurtenis is op Twitter inmiddels al tienduizenden keren bekeken en bemoedigt veel christenen. 

Regan King die het voorrecht had de vrouw te dopen, vertelt op Twitter dat het om een Joodse vrouw gaat die geboren werd in een rooms-katholiek land. Ze was lange tijd agnost en worstelde afgelopen jaar met de ziekte van Parkinson en een aantal andere dingen. 'Nu vertrouwt ze op Jezus als de Messias en Heer van haar leven', schrijft Regan op Twitter.

Hij sluit het bericht of met de tekst. 'De duivel is niet alleen een leugenaar, hij is ook een verliezer. Jezus wint altijd.' CBN News die de video ook op haar kanalen deelt is bemoedigd door het ontroerende tafereel en schrijft: 'Het is werkelijk nooit te laat.'

Bekijk de bijzondere video in onderstaande Tweet.

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen