cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Shaun Farrugia
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

20 januari 2023 door Patrick Goede

Luister naar de nieuwe single 'Dear God' van Shaun Farrugia

Zanger Shaun Farrugia lijkt hopeloos verliefd te zijn op een vrouw en vraagt aan God of ze bij hem mag blijven in het nummer 'Dear God'. Het pakkende nummer schetst het beeld van een romanticus die koste wat koste de vrouw waar hij van houdt wil koesteren. "Hoe vaak moet ik het nog vragen? Hoe vaak moet ik nog bidden? Ik heb haar al zo vaak beloofd dat alles goed komt. Niemand anders kan mij het antwoord geven, lieve God, laat haar blijven", klinkt het haast smekend in het refrein.

Aan de reacties onder de video te zien (die binnen een maand al een half miljoen keer bekeken is op YouTube), spreekt het lied ook veel christelijke jongeren aan. Zo zegt ene Riame: 'Ik laat dit bericht achter, zodat ik ook nog over tien jaar, herinnerd zal worden aan het feit dat God de juiste persoon voor mij op het oog heeft. Ook al ken ik diegene nog niet.'

Ronald McCollough gelooft dat God hem op het lied heeft gewezen: "God leidde mij naar dit nummer toe. Ik sta op het punt de vrouw die God voor mij gemaakt heeft ten huwelijk te vragen. Ik ben er zo dankbaar voor en ben gezegend door Jezus Christus, mijn Heer en Heiland."

Beluister het nummer hieronder:

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen