cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
bidden
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

02 mei 2016 door Redactie

Bid dit gebed wanneer je verlangt naar meer van God

"Jezus, we willen meer van u in ons leven." Dat schrijft blogger Wendy van Eyck. In een indrukwekkend gebed bid ze een gebed dat iedereen kan bidden die meer verlangt naar God. 

God, 

We verlangen naar meer tijd. We verlangen naar meer spullen. We verlangen naar meer geld. Maar zo zelden verlangen we naar meer van U. We zijn vaak bang dat we geen huis meer hebben, geen kleren, of geen baan. Maar zijn we ooit bang om geen God meer te hebben? 

U heeft ons beloofd dat U ons nooit zult begeven of verlaten en daar houden we ons aan vast, zoals U zich vasthoudt aan ons. En soms, zo moeten we belijden, is dat een excuus geworden om U niet meer te zoeken. 

We belijden dat we soms genoeg van U hebben. We belijden dat we soms denken genoeg naar U te verlangen. We zeggen dat we niet zonder U kunnen leven, maar zo zelden nodigen we U uit om meer in ons leven aanwezig te zijn. We willen niet zomaar meer van U in ons leven. We willen dat U ons leven bent. We willen U in elk terrein van ons leven, ook al zijn die nog zo klein.

Wanneer we naar dingen verlangen in ons leven die er niet zo toe doen, herinner ons er dan aan om naar U te gaan. 

We weten dat we uiteindelijk niet zoveel te bieden hebben. We zijn als die weduwe in de Bijbel die maar een stuiver gaf. Maar we weten ook dat U een God bent die de vaten van ons leven kan vullen, tot overvloeiens toe. U wilt ons meer geven dan wij kunnen vragen. 

Jezus, we willen meer van U in ons leven. 

Dank U dat meer van U niet minder van ons betekent. 

Dank U dat hoe meer we van U ontmoeten in ons leven, des te meer we kunnen leven in liefde, en geloven dat hoe we zijn voor U genoeg is. 

Dank U dat meer van U ons zal helpen om onze ups en downs te omarmen, omdat we weten dat U ons het leven wilt geven, en meer dan dat. 

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen