cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Chantal Herrebrugh
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

08 juli 2022 door Nienke Alblas

Chantal raakte gokverslaafd en belandde in de prostitutie: "God riep: Stop!"

Wanneer je Chantal Herrebrugh spreekt, leer je een sterke en vrolijke vrouw kennen. Dat was niet altijd zo. In haar eerste relatie kreeg ze te maken met een erg negatieve schoonmoeder, voor ze trouwde verbrak ze de relatie, in de relatie die volgde werd ze fysiek en emotioneel mishandeld. Het trauma dreef haar een gokverslaving en de prostitutie in, maar God greep in. "God sprak duidelijk hoorbaar tot mij: Stop, tot hier en niet verder!"

Chantal komt uit een gezin met vier kinderen in Almere. Haar moeder is Nederlands, haar vader komt uit India en groeide op in Pakistan. "Mijn moeder was christelijk en mijn vader had een islamitische achtergrond, al deed hij hier niet actief iets mee. Toen het dus aankwam op de geloofsopvoeding van de kinderen liet hij dit aan mijn moeder over en kregen we dus het christelijk geloof mee. We gingen af en toe naar de kerk, naar een christelijke school en mijn moeder leerde ons de Bijbelverhalen. Daarnaast gingen we elk jaar naar Opwekking, wat ik elk jaar één groot feest vond", aldus Chantal.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties