cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Tim Keller
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

25 november 2020 door Nienke Alblas

Tim Keller over invloed kanker op zijn huwelijk: "De rollen zijn omgedraaid"

Na zijn kankerdiagnose veranderde het huwelijk van Tim Keller. "De rollen zijn omgedraaid", aldus Keller. Hij geeft aan dat hij altijd de 'sterke' persoon was in hun relatie. Zijn vrouw Kathy heeft al jaren de ziekte van Crohn. Keller zorgde voor zijn vrouw en steunde haar in haar strijd tegen de ziekte. Nu de spreker uit New York zelf ziek is en een chemokuur ondergaat, neemt zijn vrouw de zorgende rol over in hun relatie.

"God dacht: laten we de rollen omdraaien. Jullie moeten beiden ermee leren leven en leren vertrouwen op wat het betekent mij te vertrouwen in deze nieuwe rol", vertelt Keller in een interview.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

A
Heftig.Wat is de overleving van alvleesklierkanker per stadium? Van de mensen met alvleesklierkanker stadium 1 zijn na 5 jaar nog gemiddeld 18 van de 100 mensen in leven. Bij stadium 2 zijn dat gemiddeld 10 van de 100 mensen. Bij stadium 3 en 4 leven na 5 jaar bijna geen mensen meer.
Vakanties
Hier adverteren?