cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Mark Driscoll
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

22 mei 2023 door Patrick Goede

Mark Driscoll: "God moet jou eerst beledigen voordat Hij je kan helpen"

Mark Driscoll, een spreker en kerkleider die zelf meermaals publiekelijk in opspraak is geraakt, deelt op zijn eigen pagina een rake boodschap. "De Bijbel zegt dat het evangelie beledigend is. God moet je eerst beledigen voordat Hij je kan helpen", zegt Driscoll.

Hij vervolgt op scherpe wijze: "God moet je eerst vertellen dat jij het probleem bent, je bent niet de oplossing. Totdat je je eindelijk beseft dat je niet bemoedigd maar compleet vernieuwd moet worden, ben je niet klaar voor de grootste verandering van je leven", aldus Driscoll.

In 2015 riepen 39 ouderlingen Driscoll op om zich terug te trekken als 'lead pastor' van de Mars Hill kerk en niet langer zijn bediening uit te voeren omdat hij "ongeschikt zou zijn als voorganger"

Bekijk het confronterende fragment hieronder.

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

God moet ons niet eerst beledigen. De Heilige overtuigd ons dat wij God beledigd hebben. En Hij doet ons daar amen op zeggen. En dat is genoeg om op te staan in een nieuw leven.